Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου - Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007 -2013
νέος ιστότοπος της ΕΥΔ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

Δημοσιότητα - Εκδηλώσεις

Συμμετοχή της ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ στην πανευρωπαϊκή καμπάνια «Η Ευρώπη στην περιφέρειά μου» (EU in my Region) [15/7/2022]


Η Ευρώπη στην περιφέρειά μου» (EU in my Region) είναι μια συνεργατική επικοινωνιακή πρωτοβουλία που αποσκοπεί στην ανάδειξη της δράσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης  για τις περιφέρειες ολόκληρης της Ευρώπης. 

Η ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ συμμετέχει στη καμπάνια προβάλλοντας το ειδικό microsite που έχει δημιουργηθεί με αποκλειστικό στόχο την ανάδειξη των έργων του ΕΠΑνΕΚ.  Σκοπός αυτών των «ιστοριών επιτυχίας» που παρουσιάζονται είναι αφενός μεν να αναδειχθεί η σημαντικότητα του ΕΠΑνΕΚ στην στήριξη της ελληνικής οικονομίας και αφετέρου να αποτελέσουν υποδείγματα για τις δυνατότητες που προσφέρει η Ευρωπαϊκή συγχρηματοδότηση στον Έλληνα επιχειρηματία, προκειμένου να αναβαθμίσει την επιχείρηση του.  Παρουσιάζονται τα σημαντικότερα έργα του ΕΠΑνΕΚ και επισημαίνεται η συνεισφορά των Ταμείων στην ποιότητα ζωής των πολιτών.  


Στο πλαίσιο της καμπάνιας δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Ε.Ε. gif προβολής του microsite και θα πραγματοποιηθούν αντίστοιχες ενέργειες προβολής στα κοινωνικά δίκτυα. 

Περισσότερες πληροφορίες για την καμπάνια μπορείτε να δείτε εδώ 

 

..


Επιστροφή



Print out this page Increase font size Decrease font size GR / EN
Νέο πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα 2021-2027

Microsite Καλών Πρακτικών ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης

Guarantee Fund | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης

EquiFund

TEPIX

TEPIX

COVID-19