Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου - Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007 -2013
νέος ιστότοπος της ΕΥΔ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

Δημοσιότητα - Εκδηλώσεις

Η ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ συμμετέχει στα Open Days 2017! Επισκεφθείτε το Μύλο Ματσόπουλου στα Τρίκαλα [6/6/2017]


Ημερομηνία: 10/6/2017

Τίτλος εκδήλωσης: «Πάμε Mύλο;».

Ώρα: 10:30 πμ έως 20:00 μμ

Χώρος: Μύλος Ματσόπουλου, Τρίκαλα

Ιστοσελίδα για πληροφορίεςwww.mylosmatsopoulou.gr

Ο Μύλος Ματσόπουλου, ένα από τα σημαντικότερα μνημεία βιομηχανικής κληρονομιάς στην Ελλάδα, κατασκευασμένο το 1884, κτίριο πρωτοπόρο για την εποχή του στα Βαλκάνια, συμμετέχει στην καμπάνια "Η Ευρώπη στην περιοχή μου"(#EUinmyRegion) ανοίγοντας τις πόρτες του στο κοινό στις 10 Ιουνίου και ώρα 10:30 πμ έως 20:00 μμ.

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών για την αποκατάσταση και την μουσειολογική του ανάδειξη, με την συγχρηματοδότηση του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα (ΕΣΠΑ 2007-2013), ο Μύλος Ματσόπουλου αποτελεί ένα ζωντανό κύτταρο πολιτισμού.

Ελάτε να δείτε να μπαίνει σε λειτουργία ο μοναδικός στην Ευρώπη κάθετος υδροστρόβιλος του Μύλου με ολόκληρο τον μηχανολογικό του εξοπλισμό.

Ταξιδέψτε μαζί μας μέσα από μια σειρά διαδραστικών εφαρμογών και παιχνιδιών στον κόσμο του σίτου και του αλευριού με την συλλειτουργία των τριών ενεργειακών δυνάμεων: νερό, θερμική ενέργεια και ηλεκτροκίνηση και την συνύπαρξη τους με την παραδοσιακή αλευροποιία.


Επιστροφή



Print out this page Increase font size Decrease font size GR / EN
Νέο πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα 2021-2027

Microsite Καλών Πρακτικών ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης

Guarantee Fund | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης

EquiFund

TEPIX

TEPIX

COVID-19