Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου - Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007 -2013
νέος ιστότοπος της ΕΥΔ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

Δημοσιότητα - Εκδηλώσεις

Europe in my region: Εκδήλωση στο Ναύπλιο για τους Δήμους και τις ενεργειακές πολιτικές [1/6/2018]


Ημερομηνία: 06/06/2018

Τίτλος εκδήλωσης: Δήμοι και εφαρμογή πολιτικών ενεργειακής απόδοσης

Ώρα: 17:00 πμ έως 20:00 μμ

Χώρος: Αίθουσα Βουλευτικού,
Πλατεία Συντάγματος, Ναύπλιο

Ιστοσελίδα για πληροφορίες: www.cres.gr 

Το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών & Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΚΑΠΕ, διοργανώνει  εκδήλωση με την υποστήριξη και τη συνεργασία του Δήμου Ναυπλιέων, με θέμα «Υποστήριξη των Δήμων για την εφαρμογή πολιτικών ενεργειακής απόδοσης» την Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2018 (17:00 – 20:00), στην αίθουσα εκδηλώσεων του Βουλευτικού, Πλατεία Συντάγματος, στο Ναύπλιο. Παράλληλα, η εκδήλωση εντάσσεται στην πανευρωπαϊκή καμπάνια «Η Ευρώπη στην περιοχή μου – Europe in My Region 2018» που πραγματοποιείται σε χώρες της Ευρώπης και έχει στόχο οι πολίτες να ανακαλύψουν και να μάθουν περισσότερα για τα συγχρηματοδοτούμενα Ευρωπαϊκά Προγράμματα που υλοποιούνται στην περιοχή τους.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν τα μέχρι σήμερα αποτελέσματα του έργου Publenef, άλλα Ευρωπαϊκά και εθνικά έργα που υλοποιεί το ΚΑΠΕ με σκοπό την υποστήριξη των Δήμων για την υλοποίηση των υποχρεώσεων και των πρωτοβουλιών τους σε θέματα εξοικονόμησης ενέργειας. Τέλος, θα πραγματοποιηθεί μια επισκόπηση των έργων του ΕΠΑΝ ΙΙ που υλοποίησε το ΚΑΠΕ κατά την προγραμματική περίοδο 2007-2013.

Στη συνάντηση έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν εκπρόσωποι Δήμων, επιμελητηρίων, παραγωγικών φορέων, εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, πολίτες του νομού κ.ά.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι ελεύθερη. Για την καλύτερη διοργάνωσή της, παρακαλείστε για τη συμπλήρωση και αποστολή της επισυναπτόμενης φόρμας εγγραφής στο ΚΑΠΕ (e-mail: minadaki@cres.gr).




Συνημμένα Αρχεία
1/6/2018 Φόρμα Εγγραφής
Επιστροφή



Print out this page Increase font size Decrease font size GR / EN
Νέο πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα 2021-2027

Microsite Καλών Πρακτικών ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης

Guarantee Fund | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης

EquiFund

TEPIX

TEPIX

COVID-19