Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου - Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007 -2013
νέος ιστότοπος της ΕΥΔ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

Δημοσιότητα - Εκδηλώσεις

#EUandU - Είναι στο Χέρι Μας! Συνέδριο για την Απασχόληση, τις Επενδύσεις και την Επιχειρηματικότητα [28/1/2019]


Χώρος διεξαγωγής: Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα διοργανώνει την Τρίτη 29 και την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019  συνέδριο, με θέμα την Απασχόληση, τις Επενδύσεις & την Επιχειρηματικότητα, κυρίως για τους νέους.

Το «παρών» θα δώσουν  ο  Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Jyrki Katainen και ο Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα,  Γεώργιος  Μαρκοπουλιώτης.

Βασικός στόχος του συνεδρίου είναι η ενημέρωση των νέων, για τις ευκαιρίες εργασίας και χρηματοδότησης  νεοφυών επιχειρήσεων, που τους παρέχει η Ευρώπη με τη συμμετοχή εκπροσώπων από τον χώρο της απασχόλησης και της επιχειρηματικότητας, επιτυχημένων νεοφυών επιχειρήσεων, επενδυτών και εκπροσώπων δημόσιων φορέων.  Επίσης, θα υπάρξει ενημέρωση για τεχνικές συνεντεύξεων εργασίας, τη σύνταξη  βιογραφικών, τη δικτύωση,  την πρόσβαση σε χρηματοδότηση και τις επενδυτικές ευκαιρίες.  Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν  και να συνεργαστούν με τους παρόντες φορείς και τους εκπροσώπους τους.

Την πρώτη ημέρα του συνεδρίου η Ειδική Γραμματέας Διαχείρισης Τομεακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων του ΕΤΠΑ και ΤΣ, κα Ευγενία Φωτονιάτα, θα πραγματοποιήσει ομιλία στη θεματική ενότητα για την ψηφιακή εποχή.

Η εκδήλωση θα αναμεταδίδεται ζωντανά από την ιστοσελίδα της ΕΕ στην Ελλάδα στο link:

Τα αποτελέσματα θα είναι μετά το πέρας του συνεδρίου διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της ΕΕ.

Εγγραφή και πρόγραμμα:  https://www.euandu.eu/index.php


Επιστροφή



Print out this page Increase font size Decrease font size GR / EN
Νέο πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα 2021-2027

Microsite Καλών Πρακτικών ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης

Guarantee Fund | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης

EquiFund

TEPIX

TEPIX

COVID-19