Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου - Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007 -2013
νέος ιστότοπος της ΕΥΔ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

Δημοσιότητα - Εκδηλώσεις

«Πέρασμα στο Φως» μια διαδραστική ψηφιακή έκθεση με τους πολιτιστικούς θησαυρούς της Αθωνικής Πολιτείας [13/10/2020]


Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα έκθεση θα λάβει χώρα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών από τις 16 έως τις 24 Οκτωβρίου 2020, όπου  θα παρουσιαστούν ψηφιακά για πρώτη φορά στο ευρύ κοινό, ανεκτίμητοι θησαυροί του Αγίου Όρους.

Θα είναι μια μοναδική ευκαιρία για τους επισκέπτες να έρθουν σε επαφή με υψηλής πολιτιστικής αξίας  κειμήλια της υπερχιλιετούς ιστορίας της ιεράς κοινότητας του Αθω και ταυτόχρονα να γνωρίσουν την πνευματικότητα και την ορθόδοξη πολιτιστική  παράδοση του Αγιου Όρους. 

Η έκθεση «Πέρασμα στο φως»,  είναι εφικτή χάρη στο έργο του Επιχειρησιακού Προγράμματος, Ανταγωνιστικότητα  Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία  (ΕΠΑνΕΚ- ΕΣΠΑ 2014-2020) «Αθωνική Ψηφιακή Κιβωτός» το οποίο υλοποιήθηκε με την συμβολή της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης - ΕΤΠΑ)  μέσω του οποίου ψηφιοποιήθηκε το πολύτιμο πολιτιστικό υλικό του Αγίου Όρους.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την έκθεση και να κλείστε τα εισιτήριά σας εδώ: https://perasmastofos.gr/

Η επίσκεψη στην έκθεση είναι δωρεάν ωστόσο θα πρέπει οι επισκέπτες να κλείσουν εισιτήρια λόγω των μέτρων COVID19, ώστε να αποφευχθεί συνωστισμός.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Πανευρωπαϊκής καμπάνιας επικοινωνίας EU in my Region.

 

Πρόσκληση της εκδήλωσης

Δελτίο Τύπου


Επιστροφή



Print out this page Increase font size Decrease font size GR / EN
Νέο πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα 2021-2027

Microsite Καλών Πρακτικών ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης

Guarantee Fund | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης

EquiFund

TEPIX

TEPIX

COVID-19