Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου - Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007 -2013

Παραδείγματα Έργων

26/5/2020 | Η τρισδιάστατη εκτύπωση (3D Printing) στην υπηρεσία της μάχης κατά του κορονοιού

Η εταιρεία TED3D με έδρα τον Βόλο, δραστηριοποιείται στην τρισδιάστατη εκτύπωση (3d Printing) ή αλλιώς στην προσθετική κατασκευή.  Διαθέτει μακρόχρονη ειδίκευση στον τομέα του 3D και του φωτορεαλιστικού σχεδιασμού σε καινοτόμες και πρωτοποριακές κατασκευές μέσα από τη συμμετοχής της σε διάφορα εργαστήρια του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (Εργαστήρι Κατασκευών, Business Plan του Media Hub) και έχει λάβει την 2η θέση στο Διαγωνισμό Σχεδιασμού Θέσεων Στάθμευσης Ποδηλάτων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.


περισσότερα...

12/11/2019 | Isostevia / Μια καινοτόμος εταιρεία στην παραγωγή και εμπορία προϊόντων στέβιας υψηλής ποιότητας

Η επιχείρηση Isostevia ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 2013 και δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εμπορία κάθε είδους γλυκαντικού από στέβια.


περισσότερα...

12/11/2019 | ProGnosis Biotech / Μοναδική εταιρεία βιοτεχνολογίας στον χώρο των Βαλκανίων στον τομέα ελέγχου ποιότητας τροφίμων

Η εταιρεία ProGnosis Biotech ιδρύθηκε το 2011, με έδρα τη Λάρισα, όπου και λειτουργεί μέχρι σήμερα. Είναι μία καινοτόμος επιχείρηση που δραστηριοποιείται στην παραγωγή διαγνωστικών προϊόντων, με εφαρμογή στην ασφάλεια και ποιότητα των τροφίμων.


περισσότερα...

12/11/2019 | MG PACK S.A. / Παραγωγή καινοτόμων ειδών συσκευασίας σε μια άρτια αυτοματοποιημένη μονάδα παραγωγής

Η MGPACK εντάχθηκε στην Δράση «Αναβάθμιση πολύ μικρών & μικρών επιχειρήσεων για την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους στις νέες αγορές» με κύριο σκοπό την αναβάθμιση της μονάδας παραγωγής της, έτσι ώστε να μεγιστοποιήσει την παραγωγή καινοτόμων ειδών συσκευασίας και τη δημιουργία μιας άρτιας αυτοματοποιημένης μονάδας παραγωγής πλαστικών ειδών συσκευασίας, μεταλλικών και πλαστικών πωμάτων με πινέλο καθώς επίσης και λευκοσιδηρών δοχείων.


περισσότερα...

12/11/2019 | UP lift / Υπερσύγχρονη μονάδα έρευνας και παραγωγής υδραυλικών ανελκυστήρων inverter στην περιοχή της Αρτας

Η εταιρεία UP lift ιδρύθηκε το 1984 και το 2010 ολοκλήρωσε την κατασκευή της νέας υπερσύγχρονης μονάδας  έρευνας και παραγωγής υδραυλικών ανελκυστήρων inverter στην περιοχή της Aρτας.


περισσότερα...

12/11/2019 | Ιπποκράτειο Ιωαννίνων / Ένα πρότυπο διαγνωστικό κέντρο στον τομέα της βιοπαθολογίας

Το Ιπποκράτειο Ιωαννίνων είναι ένα σύγχρονο και πρότυπο διαγνωστικό κέντρο που αφορά στην παροχή υπηρεσιών διαγνωστικού κέντρου και βιοπαθολογίας, το οποίο παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στην πρωτοβάθμια περίθαλψη.


περισσότερα...

12/11/2019 | Βιομηχανία Πλαστικών Ειδών Δομικής Χρήσης / Μεταποίηση και παραγωγή προϊόντων υψηλής προστιθέμενης αξίας

Η Βιομηχανία Πλαστικών Ειδών Δομικής Χρήσης ΑΦΟΙ ΠΑΝΤΑΖΗ δραστηριοποιείται στον τομέα της μεταποίησης και στην παραγωγή προϊόντων υψηλότερης προστιθέμενης αξίας.


περισσότερα...

11/11/2019 | Πατραϊκή Ζυθοποιία / Η Πάτρα στην πρώτη γραμμή παραγωγής μπύρας

Η Πατραϊκή Ζυθοποιία ιδρύθηκε για να παράξει ένα προϊόν εξαιρετικής ποιότητας, αλλά και να βάλει την Πάτρα στην πρώτη γραμμή παραγωγής μπύρας μετά από τέσσερις και πλέον δεκαετίες, δημιουργώντας ένα περιβάλλον εργασίας προσανατολισμένο στην τοπική κοινωνία, στο οποίο οι εργαζόμενοι μπορούν να βελτιώνουν τις επαγγελματικές τους δεξιότητες και να εξελίσσονται.


περισσότερα...

11/11/2019 | Mediterranean Escargots / Ελληνική εταιρία επεξεργασίας σαλιγκαριών

Η επιχείρηση χρηματοδοτήθηκε για τη δημιουργία μεταποιητικής μονάδας επεξεργασίας σαλιγκαριών και αυγών σαλιγκαριών. Τα τελικά παραγόμενα προϊόντα είναι τυποποιημένα γεύματα με βάση το κρέας των σαλιγκαριών και συσκευασμένο χαβιάρι με αυγά σαλιγκαριών έτοιμο προς κατανάλωση.


περισσότερα...

11/11/2019 | «γνώθι σαυτόν» / Πρότυπο φροντιστήριο θετικών και θεωρητικών επιστημών

Η ατομική επιχείρηση φροντιστηρίου θετικών και θεωρητικών επιστημών «γνώθι σαυτόν» υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του πρώτου κύκλου της Δράσης «Ενίσχυση της Αυτοαπασχόλησης Πτυχιούχων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης» του ΕΠ Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα  και  Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ).


περισσότερα...

11/11/2019 | Akti Oneirou / Σύγχρονο, ολοκληρωμένο τουριστικό συγκρότημα στην Χαλκιδική

To τουριστικό συγκρότημα «Akti Oneirou» βρίσκεται στο Νέο Μαρμαρά του Δήμου Σιθωνίας στη Χαλκιδική. Πρόκειται για ένα σύγχρονο, ολοκληρωμένο τουριστικό συγκρότημα που αποτελείται από camping 16 θέσεων με 9 τετράκλινους οικίσκους - συνολικής δυναμικότητας 100 ατόμων – με εκσυγχρονισμένες κοινόχρηστες υποδομές.


περισσότερα...

11/11/2019 | The Grove / Ξενοδοχειακή μονάδα στο Ναύπλιο εξαιρετικής ποιότητας τουριστικών υπηρεσιών

Η τουριστική επιχείρηση «THE GROVE» αποτελεί μια ξενοδοχειακή μονάδα στο Ναύπλιο που ενσωματώνει κύρια χαρακτηριστικά μίας καλής πρακτικής κυρίως όσον αφορά την βιωσιμότητα της επένδυσης σε βάθος χρόνου βελτιώνοντας  την ανταγωνιστικότητα στην τοπική οικονομία, δημιουργώντας ποιοτικές θέσεις εργασίας και συντελώντας με αυτόν τον τρόπο στην γενικότερη περιφερειακή ανάπτυξη.


περισσότερα...

11/11/2019 | Γεώργιος Σπυριδάκης / Kατασκευή κουτιών από πλαστικές και ξύλινες πρώτες ύλες

Η Μονοπρόσωπη ΕΠΕ του Γεώργιου Σπυριδάκη ιδρύθηκε το 2009 με σκοπό την κατασκευή κουτιών, κιβωτίων και θηκών από πλαστικές και ξύλινες πρώτες ύλες.


περισσότερα...

1/11/2018 | «Rural Broadband» / Ένα σημαντικό έργο για την Περιφέρεια, βραβευμένο από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Το «Rural Broadband» είναι ένα μεγάλο έργο συνολικού προϋπολογισμού 161.061.091,94 ευρώ και έχει χρηματοδοτηθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ελλάδα στο πλαίσιο των Επιχειρησιακών Προγραμμάτων: ΕΠ Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ), EΠ Αγροτικής Ανάπτυξης, ΕΠ Μακεδονίας-Θράκης και ΕΠ Ψηφιακή Σύγκλιση.


περισσότερα...

1/11/2018 | Αναβάθμιση των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) του Δημοσίου / Κεντρικές υπολογιστικές υποδομές ΚΤΠ ΑΕ και κόμβος G-Cloud της ΓΓΠΣ

Η συγκεκριμένη Δράση έχει ως κύριο στόχο την ορθολογική διαχείριση και αξιοποίηση των διαθέσιμων πόρων ΤΠΕ (Τεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνίας) της Δημόσιας Διοίκησης και την επίτευξη σημαντικών οικονομιών κλίμακας, τόσο όσον αφορά στα κόστη της προμήθειας υλικού ΤΠΕ (hardware) όσο και σε αυτά κόστη που αφορούν στην λειτουργία του.


περισσότερα...

1/11/2018 | Αθωνική Ψηφιακή Κιβωτός / Διασφαλίζοντας το πλούσιο ιστορικό υλικό της Αθωνικής Πολιτείας

Η ανάδειξη και προβολή της μακραίωνης παράδοσης και αρχιτεκτονικής κληρονομιάς της Αθωνικής Πολιτείας παρουσιάζει ιδιαίτερη επιστημονική, εκπαιδευτική και πολιτιστική σημασία και αξία, καθώς απευθύνεται τόσο σε ερευνητές της ιστορίας της τέχνης και της αρχιτεκτονικής όσο και σε προσκυνητές.


περισσότερα...

1/11/2018 | Στερέωση-Συντήρηση-Αναστήλωση-Ανάδειξη του Ανακτόρου των Αιγών

Το έργο στον ιδιαίτερα σημαντικό αρχαιολογικό χώρο των Αιγών περιλαμβάνει εργασίες αντιστήριξης του βόρειου πρανούς του χώρου έδρασης του μνημείου, ώστε να αποσοβηθεί ο κίνδυνος κατολίσθησης του κτιρίου.


περισσότερα...

1/11/2018 | Διασύνδεση Κυκλάδων με το Ηπειρώτικο Διασυνδεμένο Σύστημα Υψηλής Τάσης / Ένα έργο εθνικής σημασίας υλοποιείται με τη χρηματοδότηση του ΕΠΑνΕΚ

Tο έργο της διασύνδεσης των Κυκλάδων είναι ένα τεχνικά σύνθετο έργο στρατηγικής εθνικής σημασίας με μεγάλη προστιθέμενη αξία και του οποίου η χρηματοδότηση και υλοποίηση έχει ξεκινήσει από την Προγραμματική περίοδο 2007-2013.


περισσότερα...

1/11/2018 | Νέο Μουσείο Αλεξανδρούπολης / Ένα έργο μεγάλης σπουδαιότητας στον τομέα του πολιτισμού της Ελλάδας

Το έργο στο σύνολό του αφορά στην κατασκευή του νέου κτιρίου του Αρχαιολογικού Μουσείου Αλεξανδρούπολης και στη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου.


περισσότερα...

1/11/2018 | Β΄ Φάση της Β' Αναβάθμισης του Τερματικού Σταθμού Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου (ΥΦΑ) της Ρεβυθούσας

Ενα σημαντικό έργο υποδομών το οποίο προσφέρει μεγαλύτερη ενεργειακή ασφάλεια για τη χώρας και με το οποίο προσφέρονται σημαντικές εξαγωγικές δυνατότητες.


περισσότερα...Print out this page Increase font size Decrease font size GR / EN
EquiFund

EquiFund

TEPIX

TEPIX

EU in my region | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης

Εξοικονομώ ΙΙ | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης

Ποιοτικός Εκσυγχρονισμός | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης

Δημιουργία Ολοκληρωμένων Τουριστικών Προσβάσιμων Θαλάσσιων Προορισμών | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης