Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου - Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007 -2013

Παραδείγματα Έργων

19/4/2021 | Το φραγκόσυκο αξιοποιείται για καινοτόμες εφαρμογές σε τρόφιμα από έργο που χρηματοδοτείται από το ΕΠΑνΕΚ

Το πρωτότυπο ερευνητικό έργο Explore Opuntia αφορά στην ολιστική αξιοποίηση του φυτού της φραγκοσυκιάς, δηλαδή των φύλλων και του καρπού του για χρήση σε τρόφιμα.


περισσότερα...

15/4/2021 | Tyrel: Καινοτόμος Τεχνολογία Αγροδιατροφής από την Μεσσηνιακή ΑΒΕΕ

H Μεσσηνιακή ΑΒΕΕ ιδρύθηκε το 1967 και από το 2006 μέχρι και σήμερα λειτουργεί ως πρότυπο οικολογικό πυρηνελαιουργείο με καινοτόμες τεχνολογικά λύσεις. Με την βοήθεια των υποδομών παραλαβής και επεξεργασίας που διαθέτει σήμερα είναι σε θέση να παραλαμβάνει και να επεξεργάζεται τα απόβλητα των διφασικών ελαιοτριβείων του Νομού, με τρόπο που οι εκπομπές στο περιβάλλον να μην ξεπερνούν τα θεσμοθετημένα όρια για τον ελαιουργικό τομέα.


περισσότερα...

5/3/2021 | Νέο αντιυπερτασικό φάρμακο από την ELPEN: τρεις δραστικές ουσίες σε ένα και μόνο δισκίο

Η φαρμακευτική εταιρεία ELPEN αναπτύσσει και παράγει υψηλής ποιότητας πρωτότυπα και γενόσημα φάρμακα, με κύριο γνώμονα τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των ανθρώπων.


περισσότερα...

16/2/2021 | Η εταιρεία χημικής παραγωγής CBL Patras στην παραγωγή φαρμάκων για διαβήτη τύπου ΙΙ

Τα Χημικά και Βιοφαρμακευτικά Εργαστήρια (Chemical and Biopharmaceutical Laboratories - CBL) με έδρα την Πάτρα,  είναι μία πρωτοπόρος  επιχείρηση χημικής παραγωγής. Δραστηριοποιείται ως πρωταρχικός κατασκευαστής και προγραμματιστής καινοτόμων αντιδραστηρίων για τη σύνθεση πεπτιδίων, καθώς και αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους προμηθευτές πεπτιδικών υλικών παγκοσμίως.


περισσότερα...

22/1/2021 | Η επιτυχημένη πορεία μιας startup του EquiFund, που κάνει «έξυπνες» τις μηχανές καφέ.

Με γνώμονα την εξασφάλιση της ποιότητας του καφέ, η νεοφυής εταιρεία BibeCoffee δημιούργησε μια Internet of Things (IoT) λύση παρακολούθησης επαγγελματικών μηχανών καφέ σε πραγματικό χρόνο, που μετατρέπει κάθε τέτοια μηχανή σε έξυπνο συνδεδεμένο τερματικό.

Η έξυπνη συσκευή υψηλής τεχνολογίας, της BibeCoffee μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιαδήποτε επαγγελματική μηχανή καφέ, ανεξαρτήτως κατασκευαστή και έτους παραγωγής συγκεντρώνοντας δεδομένα, που οδηγούν σε σημαντικά πορίσματα και μετρήσεις για την ορθή λειτουργία (εμπορικά και τεχνικά) όπως για παράδειγμα την ποσότητα καφέ που καταναλώνεται, τις βλάβες, αλλά και την πρόληψη των ζημιών της κάθε μηχανής. Είναι σημαντικό ότι με αυτόν τον τρόπο βελτιστοποιείται η διαδικασία συντήρησης των μηχανών, ελαχιστοποιείται η απώλεια εσόδων από τυχόν προσμίξεις ή άλλες λανθασμένες πρακτικές και διασφαλίζονται οι υψηλοί δείκτες ποιότητας του καφέ, προστατεύοντας παράλληλα, την φήμη των εταιρειών.


περισσότερα...

19/1/2021 | PEBBLE (πρώην Iris): Μια καινοτόμος φορητή συσκευή που ανιχνεύει τον Covid-19

Η BIOPIX DNA Technology P.C. ιδρύθηκε τον Δεκέμβριο του 2019 με στόχο τη διάθεση μοριακών διαγνωστικών εργαλείων σε όσους τα έχουν ανάγκη, ανεξάρτητα από την οικονομική δυνατότητά τους, τη χώρα διαμονής και το επίπεδο εκπαίδευσης τους.

Η BIOPIX-T αναπτύσσει και κατασκευάζει την IRIS, μια πρωτοποριακή φορητή διαγνωστική συσκευή μοριακού ελέγχου (DNA,RNA) η οποία μπορεί να ανιχνεύσει  μολυσματικές  ασθένειες όπως η γρίπη και ο COVID-19 καθώς και μεταλλάξεις (καρκινικών ή καρδιαγγειακών) για τη χορήγηση φαρμάκων. Είναι αξιοσημείωτο ότι για πρώτη φορά μια καινοτόμος συσκευή μπορεί να παρέχει ποσοτική πληροφορία σε πραγματικό χρόνο από μία χρωματομετρική αντίδραση LAMP (qcLAMP) - η οποία ήταν έως πρότινος μία μέθοδος που παρείχε μόνο ποιοτική πληροφορία.


περισσότερα...

22/10/2020 | Ιnfrafrontier GR/Phenotypos: H Ελληνική Ερευνητική Υποδομή για την Μοριακή και Συμπεριφορική Φαινοτυπική ανάλυση βιολογικών οργανισμών μοντέλων για τις χρόνιες εκφυλιστικές ασθένειες του ανθρώπου

Το έργο Infrafrontier GR/Phenotypos υλοποιείται από το Ερευνητικό Κέντρο Βιοϊατρικών Επιστημών "Αλεξανδρος Φλέμιγκ" στο πλαίσιο της Δράσης του ΕΠΑνΕΚ «Ενίσχυση των Υποδομών Έρευνας και Καινοτομίας» και στοχεύει στην παροχή ολοκληρωμένων, τυποποιημένων υπηρεσιών στη βιοϊατρική έρευνα.  Η υποδομή είχε ήδη συμμετάσχει επιτυχημένα στην προγραμματική περίοδο 2007 – 2013 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα» (ΕΠΑΝ ΙΙ) προκειμένου να υποστηριχθεί και να διευρυνθεί η συμμετοχή της Ελλάδας στην αντίστοιχη  Ευρωπαϊκή Υποδομή και να αυξηθεί η δυναμικότητα των μονάδων για την κάλυψη των αναγκών της  ερευνητικής κοινότητας.


περισσότερα...

20/10/2020 | Tekmon, πρωτοπόρο λογισμικό για την συνεργασία εξ αποστάσεως και διαχείριση έκτακτων συμβάντων

Η ΤΕΚΜΟΝ είναι εταιρία πληροφορικής υψηλής τεχνολογίας, η οποία εξειδικεύεται στην ανάπτυξη έξυπνων ψηφιακών εργαλείων για εταιρείες που απασχολούν εργαζομένους εκτός των γραφείων τους.

Η εταιρεία έχει αναπτύξει το ομώνυμο λογισμικό, το οποίο αποτελεί την πρώτη ολοκληρωμένη λύση για τον αποτελεσματικό προγραμματισμό και την εποπτεία καθημερινών εργασιών των εργαζομένων εκτός γραφείων καθώς και για τη διαχείριση εκτάκτων περιστατικών και συμβάντων.Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στα Ιωάννινα και απασχολεί 10 εργαζόμενους στα Ιωάννινα και την Αθήνα.


περισσότερα...

15/9/2020 | Ερευνητική Υποδομή PANACEA: Δράσεις και ευρήματα σχετικά με την πανδημία COVID19

Η Πανελλαδική υποδομή για τη μελέτη της ατμοσφαιρικής σύστασης και κλιματικής αλλαγής (ΠΑΝΑΚΕΙΑ) αποτελεί την μοναδική ολοκληρωμένη Ερευνητική Υποδομή (ΕΥ) για τη σύσταση της ατμόσφαιρας και την κλιματική για την Ελλάδα, τη Νότια Ευρώπη και την Ανατολική Μεσόγειο.  

Η ΠΑΝΑΚΕΙΑ καλύπτει την ανάγκη για την παρατήρηση και εποπτεία της ατμοσφαιρικής σύστασης, των μεταβολών της ηλιακής ακτινοβολίας, της κλιματικής αλλαγής και των σχετικών φυσικών κινδύνων στην Ελλάδα. Επιπλέον, πρωτοπορεί στην παροχή υπηρεσιών σε τομείς της οικονομίας που επηρεάζονται από την ατμοσφαιρική ρύπανση και την κλιματική αλλαγή.


περισσότερα...

7/7/2020 | MyJobNow: η πλατφόρμα για εργοδότες και εργαζόμενους

Το MyJobNow (MJN) είναι μια πλατφόρμα εύρεσης εργασίας  που βοηθάει επιχειρήσεις εστίασης και καταστήματα λιανικής να προσλάβουν προσωπικό. Οι  χρήστες  που αναζητούν εργασία μπορούν να δημιουργήσουν γρήγορα και εύκολα το προφίλ τους και  να υποβάλλουν αίτηση για εργασία με ένα κλικ, ενώ προσφέρεται και στους εργοδότες μια εύκολη διαδικασία δημιουργίας θέσεων εργασίας και διαχείρισης των αιτήσεων των υποψηφίων.


περισσότερα...

7/7/2020 | Pushme Bikes: ένα επιτυχημένο “exit” για μια startup ευέλικτης ηλεκτροκίνησης

Η Pushme Bikes ιδρύθηκε το 2016 από τον Dan Keene και τον Γιώργο Καλλίγερο με σκοπό να προσφέρει μια νέα φιλοσοφία στις αστικές μετακινήσεις με ηλεκτρικά ποδήλατα.

Ουσιαστικά η εταιρεία ανέπτυξε μια νέα προσέγγιση στην αστική ηλεκτροκίνητη μετακίνηση με ηλεκτρικά ποδήλατα και πατίνια, στα οποία η επαναφόρτιση γίνεται μέσω ενός έξυπνου συστήματος ανταλλαγής μπαταριών σε καταστήματα και όχι με απευθείας φόρτιση. Επιπροσθέτως η εταιρία είχε αναπτύξει ένα σύστημα μετατροπής οποιουδήποτε συμβατικού ποδηλάτου σε ηλεκτρικό.


περισσότερα...

15/6/2020 | Η εταιρεία Psiliakos Hospital στηρίζει με δωρεά κλινών ΜΕΘ το εθνικό σύστημα υγείας

Η εταιρεία PSILIAKOS HOSPITAL EQUIPMENT από το 1968  προμηθεύει την ελληνική καθώς και την διεθνή νοσοκομειακή αγορά με εξειδικευμένες κλίνες νοσηλείας για Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) και με ιατρικά έπιπλα.


περισσότερα...

5/6/2020 | Οι startups του EquiFund και ο COVID 19

Tελευταία ενημέρωση: 22/10/2020.

Η πρωτοφανής κρίση σε υγειονομικό, οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο που προκάλεσε η πανδημία του COVID 19, συνέβαλε στον προσανατολισμό των ερευνητικών, επιχειρηματικών  και τεχνολογικών προσπαθειών, στην μάχη για την αντιμετώπισή της ή για τον μετριασμό των κοινωνικών συνεπειών που αυτή προκάλεσε, σε εθνική και παγκόσμια κλίμακα.


περισσότερα...

26/5/2020 | Η τρισδιάστατη εκτύπωση (3D Printing) στην υπηρεσία της μάχης κατά του κορονοιού

Η εταιρεία TED3D με έδρα τον Βόλο, δραστηριοποιείται στην τρισδιάστατη εκτύπωση (3d Printing) ή αλλιώς στην προσθετική κατασκευή.  Διαθέτει μακρόχρονη ειδίκευση στον τομέα του 3D και του φωτορεαλιστικού σχεδιασμού σε καινοτόμες και πρωτοποριακές κατασκευές μέσα από τη συμμετοχής της σε διάφορα εργαστήρια του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (Εργαστήρι Κατασκευών, Business Plan του Media Hub) και έχει λάβει την 2η θέση στο Διαγωνισμό Σχεδιασμού Θέσεων Στάθμευσης Ποδηλάτων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.


περισσότερα...

12/11/2019 | Isostevia / Μια καινοτόμος εταιρεία στην παραγωγή και εμπορία προϊόντων στέβιας υψηλής ποιότητας

Η επιχείρηση Isostevia ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 2013 και δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εμπορία κάθε είδους γλυκαντικού από στέβια.


περισσότερα...

12/11/2019 | ProGnosis Biotech / Μοναδική εταιρεία βιοτεχνολογίας στον χώρο των Βαλκανίων στον τομέα ελέγχου ποιότητας τροφίμων

Η εταιρεία ProGnosis Biotech ιδρύθηκε το 2011, με έδρα τη Λάρισα, όπου και λειτουργεί μέχρι σήμερα. Είναι μία καινοτόμος επιχείρηση που δραστηριοποιείται στην παραγωγή διαγνωστικών προϊόντων, με εφαρμογή στην ασφάλεια και ποιότητα των τροφίμων.


περισσότερα...

12/11/2019 | MG PACK S.A. / Παραγωγή καινοτόμων ειδών συσκευασίας σε μια άρτια αυτοματοποιημένη μονάδα παραγωγής

Η MGPACK εντάχθηκε στην Δράση «Αναβάθμιση πολύ μικρών & μικρών επιχειρήσεων για την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους στις νέες αγορές» με κύριο σκοπό την αναβάθμιση της μονάδας παραγωγής της, έτσι ώστε να μεγιστοποιήσει την παραγωγή καινοτόμων ειδών συσκευασίας και τη δημιουργία μιας άρτιας αυτοματοποιημένης μονάδας παραγωγής πλαστικών ειδών συσκευασίας, μεταλλικών και πλαστικών πωμάτων με πινέλο καθώς επίσης και λευκοσιδηρών δοχείων.


περισσότερα...

12/11/2019 | UP lift / Υπερσύγχρονη μονάδα έρευνας και παραγωγής υδραυλικών ανελκυστήρων inverter στην περιοχή της Αρτας

Η εταιρεία UP lift ιδρύθηκε το 1984 και το 2010 ολοκλήρωσε την κατασκευή της νέας υπερσύγχρονης μονάδας  έρευνας και παραγωγής υδραυλικών ανελκυστήρων inverter στην περιοχή της Aρτας.


περισσότερα...

12/11/2019 | Ιπποκράτειο Ιωαννίνων / Ένα πρότυπο διαγνωστικό κέντρο στον τομέα της βιοπαθολογίας

Το Ιπποκράτειο Ιωαννίνων είναι ένα σύγχρονο και πρότυπο διαγνωστικό κέντρο που αφορά στην παροχή υπηρεσιών διαγνωστικού κέντρου και βιοπαθολογίας, το οποίο παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στην πρωτοβάθμια περίθαλψη.


περισσότερα...

12/11/2019 | Βιομηχανία Πλαστικών Ειδών Δομικής Χρήσης / Μεταποίηση και παραγωγή προϊόντων υψηλής προστιθέμενης αξίας

Η Βιομηχανία Πλαστικών Ειδών Δομικής Χρήσης ΑΦΟΙ ΠΑΝΤΑΖΗ δραστηριοποιείται στον τομέα της μεταποίησης και στην παραγωγή προϊόντων υψηλότερης προστιθέμενης αξίας.


περισσότερα...

11/11/2019 | Πατραϊκή Ζυθοποιία / Η Πάτρα στην πρώτη γραμμή παραγωγής μπύρας

Η Πατραϊκή Ζυθοποιία ιδρύθηκε για να παράξει ένα προϊόν εξαιρετικής ποιότητας, αλλά και να βάλει την Πάτρα στην πρώτη γραμμή παραγωγής μπύρας μετά από τέσσερις και πλέον δεκαετίες, δημιουργώντας ένα περιβάλλον εργασίας προσανατολισμένο στην τοπική κοινωνία, στο οποίο οι εργαζόμενοι μπορούν να βελτιώνουν τις επαγγελματικές τους δεξιότητες και να εξελίσσονται.


περισσότερα...

11/11/2019 | Mediterranean Escargots / Ελληνική εταιρία επεξεργασίας σαλιγκαριών

Η επιχείρηση χρηματοδοτήθηκε για τη δημιουργία μεταποιητικής μονάδας επεξεργασίας σαλιγκαριών και αυγών σαλιγκαριών. Τα τελικά παραγόμενα προϊόντα είναι τυποποιημένα γεύματα με βάση το κρέας των σαλιγκαριών και συσκευασμένο χαβιάρι με αυγά σαλιγκαριών έτοιμο προς κατανάλωση.


περισσότερα...

11/11/2019 | «γνώθι σαυτόν» / Πρότυπο φροντιστήριο θετικών και θεωρητικών επιστημών

Η ατομική επιχείρηση φροντιστηρίου θετικών και θεωρητικών επιστημών «γνώθι σαυτόν» υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του πρώτου κύκλου της Δράσης «Ενίσχυση της Αυτοαπασχόλησης Πτυχιούχων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης» του ΕΠ Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα  και  Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ).


περισσότερα...

11/11/2019 | Akti Oneirou / Σύγχρονο, ολοκληρωμένο τουριστικό συγκρότημα στην Χαλκιδική

To τουριστικό συγκρότημα «Akti Oneirou» βρίσκεται στο Νέο Μαρμαρά του Δήμου Σιθωνίας στη Χαλκιδική. Πρόκειται για ένα σύγχρονο, ολοκληρωμένο τουριστικό συγκρότημα που αποτελείται από camping 16 θέσεων με 9 τετράκλινους οικίσκους - συνολικής δυναμικότητας 100 ατόμων – με εκσυγχρονισμένες κοινόχρηστες υποδομές.


περισσότερα...

11/11/2019 | The Grove / Ξενοδοχειακή μονάδα στο Ναύπλιο εξαιρετικής ποιότητας τουριστικών υπηρεσιών

Η τουριστική επιχείρηση «THE GROVE» αποτελεί μια ξενοδοχειακή μονάδα στο Ναύπλιο που ενσωματώνει κύρια χαρακτηριστικά μίας καλής πρακτικής κυρίως όσον αφορά την βιωσιμότητα της επένδυσης σε βάθος χρόνου βελτιώνοντας  την ανταγωνιστικότητα στην τοπική οικονομία, δημιουργώντας ποιοτικές θέσεις εργασίας και συντελώντας με αυτόν τον τρόπο στην γενικότερη περιφερειακή ανάπτυξη.


περισσότερα...

11/11/2019 | Γεώργιος Σπυριδάκης / Kατασκευή κουτιών από πλαστικές και ξύλινες πρώτες ύλες

Η Μονοπρόσωπη ΕΠΕ του Γεώργιου Σπυριδάκη ιδρύθηκε το 2009 με σκοπό την κατασκευή κουτιών, κιβωτίων και θηκών από πλαστικές και ξύλινες πρώτες ύλες.


περισσότερα...

1/11/2018 | «Rural Broadband» / Ένα σημαντικό έργο για την Περιφέρεια, βραβευμένο από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Το «Rural Broadband» είναι ένα μεγάλο έργο συνολικού προϋπολογισμού δημόσιας δαπάνης 161.061.091,94 ευρώ (συνολικός Π/Υ 199.715.754,01 μαζί με ΦΠΑ) και έχει χρηματοδοτηθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ελλάδα στο πλαίσιο των Επιχειρησιακών Προγραμμάτων: ΕΠ Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ), EΠ Αγροτικής Ανάπτυξης, ΕΠ Μακεδονίας-Θράκης και ΕΠ Ψηφιακή Σύγκλιση και είχε ως στόχο τη μείωση του «ευρυζωνικού χάσματος» μεταξύ των πλέον μειονεκτικών περιοχών της Ελλάδας (λευκές αγροτικές περιοχές) και των περιοχών της υπόλοιπης χώρας. Χωρίζεται σε 2 φάσεις με την πρώτη να αφορά την υλοποίηση (κατασκευή) και τη δεύτερη την λειτουργία των υποδομών.


περισσότερα...

1/11/2018 | Αναβάθμιση των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) του Δημοσίου / Κεντρικές υπολογιστικές υποδομές ΚΤΠ ΑΕ και κόμβος G-Cloud της ΓΓΠΣ

Η συγκεκριμένη Δράση έχει ως κύριο στόχο την ορθολογική διαχείριση και αξιοποίηση των διαθέσιμων πόρων ΤΠΕ (Τεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνίας) της Δημόσιας Διοίκησης και την επίτευξη σημαντικών οικονομιών κλίμακας, τόσο όσον αφορά στα κόστη της προμήθειας υλικού ΤΠΕ (hardware) όσο και σε αυτά κόστη που αφορούν στην λειτουργία του.


περισσότερα...

1/11/2018 | Αθωνική Ψηφιακή Κιβωτός / Διασφαλίζοντας το πλούσιο ιστορικό υλικό της Αθωνικής Πολιτείας

Η ανάδειξη και προβολή της μακραίωνης παράδοσης και αρχιτεκτονικής κληρονομιάς της Αθωνικής Πολιτείας παρουσιάζει ιδιαίτερη επιστημονική, εκπαιδευτική και πολιτιστική σημασία και αξία, καθώς απευθύνεται τόσο σε ερευνητές της ιστορίας της τέχνης και της αρχιτεκτονικής όσο και σε προσκυνητές.


περισσότερα...

1/11/2018 | Στερέωση-Συντήρηση-Αναστήλωση-Ανάδειξη του Ανακτόρου των Αιγών

Το έργο στον ιδιαίτερα σημαντικό αρχαιολογικό χώρο των Αιγών περιλαμβάνει εργασίες αντιστήριξης του βόρειου πρανούς του χώρου έδρασης του μνημείου, ώστε να αποσοβηθεί ο κίνδυνος κατολίσθησης του κτιρίου.


περισσότερα...

1/11/2018 | Διασύνδεση Κυκλάδων με το Ηπειρώτικο Διασυνδεμένο Σύστημα Υψηλής Τάσης / Ένα έργο εθνικής σημασίας υλοποιείται με τη χρηματοδότηση του ΕΠΑνΕΚ

Tο έργο της διασύνδεσης των Κυκλάδων είναι ένα τεχνικά σύνθετο έργο στρατηγικής εθνικής σημασίας με μεγάλη προστιθέμενη αξία και του οποίου η χρηματοδότηση και υλοποίηση έχει ξεκινήσει από την Προγραμματική περίοδο 2007-2013.


περισσότερα...

1/11/2018 | Νέο Μουσείο Αλεξανδρούπολης / Ένα έργο μεγάλης σπουδαιότητας στον τομέα του πολιτισμού της Ελλάδας

Το έργο στο σύνολό του αφορά στην κατασκευή του νέου κτιρίου του Αρχαιολογικού Μουσείου Αλεξανδρούπολης και στη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου.


περισσότερα...

1/11/2018 | Β Φάση της Β Αναβάθμισης του Τερματικού Σταθμού Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου (ΥΦΑ) της Ρεβυθούσας

Ενα σημαντικό έργο υποδομών το οποίο προσφέρει μεγαλύτερη ενεργειακή ασφάλεια για τη χώρας και με το οποίο προσφέρονται σημαντικές εξαγωγικές δυνατότητες.


περισσότερα...Print out this page Increase font size Decrease font size GR / EN
Θέρμανση για εξωτερικούς χώρους εστίασης | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης

EquiFund

TEPIX

ESPA-COVID-19

COVID-19

TEPIX

EU in my region | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης