Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου - Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007 -2013
νέος ιστότοπος της ΕΥΔ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

Δημοσιότητα - Εκδηλώσεις

Πανευρωπαϊκή εκστρατεία επικοινωνίας «Η Ευρώπη στην περιοχή μου» [16/5/2018]


Η εκστρατεία «Η Ευρώπη στην περιοχή μου»(#EUinMyRegion) ξεκίνησε! Είναι μια πανευρωπαϊκή εκστρατεία επικοινωνίας, που στοχεύει να ενθαρρύνει τους πολίτες να ανακαλύψουν και να μάθουν περισσότερα για τα έργα που συγχρηματοδοτεί η Ευρωπαϊκή Ένωση στην περιοχή τους. Χιλιάδες έργα της ΕΕ θα ανοίξουν τις πόρτες τους στους πολίτες της Ένωσης και φυσικά και στην χώρα μας.

Πληροφορίες για τις εκδηλώσεις σε όλη την Ευρώπη αναρτώνται διαρκώς σε διαδραστικό χάρτη. Ειδικά για τις εκδηλώσεις στην Ελλάδα                                                                                    μπορείτε να ενημερώνεστε εδώ.

Επιπλέον, η ενεργός συμμετοχή των πολιτών είναι περισσότερο από επιθυμητή, σε τρεις διαγωνιστικές δράσεις στο πλαίσιο της καμπάνιας «Η Ευρώπη στην περιοχή μου»: Έναν διαγωνισμό φωτογραφίας, έναν διαγωνισμό blogging και ένα κουίζ με θέμα τις περιοχές της Ευρώπης.  

Ο φωτογραφικός διαγωνισμός ξεκίνησε και θα διαρκέσει έως τις 31 Αυγούστου.  Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να στείλουν δύο φωτογραφίες από ένα συγχρηματοδοτούμενο, από την ΕΕ, έργο: Η μία θα απεικονίζει το ίδιο το έργο (με καλλιτεχνικό/ δημιουργικό τρόπο) και η άλλη θα απεικονίζει την πινακίδα με τις πληροφορίες για τη συγχρηματοδότηση,  με τη σημαία της ΕΕ. Οι 30 καλύτερες φωτογραφίες θα συμμετέχουν σε μια έκθεση φωτογραφίας που θα ταξιδέψει σε όλη την Ευρώπη.

Ο διαγωνισμός blogging αφορά άρθρα που θα δημοσιευθούν σε blog με θέμα συγχρηματοδοτούμενα έργα από την ΕΕ. Τα άρθρα είναι δυνατόν να αναρτηθούν σε οποιαδήποτε επίσημη γλώσσα της ΕΕ, έως τις 31 Αυγούστου. Οι τρεις νικητές θα προσκληθούν να παρακολουθήσουν ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα διάρκειας τριών εβδομάδων με θέμα την επικοινωνία της ΕΕ, στις Βρυξέλλες.

Τέλος το κουίζ είναι ένα απλός και διασκεδαστικός τρόπος να ελέγξετε τις γνώσεις σας για τις Περιφέρειες και τον πολιτισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Κάθε δύο εβδομάδες, έως τα τέλη Αυγούστου, θα επιλέγονται δύο νικητές, οι οποίοι θα κερδίζουν από ένα καλάθι γεμάτο γεύσεις από εκλεκτά προϊόντα που παράγονται στην Ευρώπη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους συμμετοχής σας στους διαγωνισμούς ή το κουίζ, επισκεφθείτε τη σελίδα της ΕΕ "Η Ευρώπη στην περιοχή μου".


Επιστροφή



Print out this page Increase font size Decrease font size GR / EN
Νέο πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα 2021-2027

Microsite Καλών Πρακτικών ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης

Guarantee Fund | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης

EquiFund

TEPIX

TEPIX

COVID-19