Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου - Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007 -2013
νέος ιστότοπος της ΕΥΔ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

Νέα και Ενδιαφέροντα
2/3/2015 - Πρόσκληση υποβολής ερευνητικών προτάσεων στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου δικτύωσης COFASP-ERANET "Call for applicants for transnational research in the thematic areas Aquaculture, Fishery and Seafood Processing"

Στόχος του έργου είναι η συνεργασία μεταξύ φορέων των κρατών μελών της ΕΕ  για την ανάπτυξη   της αειφόρου εκμετάλλευσης των αλιευτικών πόρων,  της οργάνωσης της αλιευτικής,  υδατοκαλλιεργητικής έρευνας, καθώς και της  έρευνας  που σχετίζεται με τη μεταποίηση των αλιευτικών προϊόντων.

 

Στο πλαίσιο του COFASP-ERANET ανακοινώθηκε τη 15η Φεβρουαρίου 2015, Κοινή Προκήρυξη για τη συγχρηματοδότηση ερευνητικών έργων στους τομείς “Aquaculture, Fishery and Seafood Processing”.

O συνολικός προϋπολογισμός της προκήρυξης ανέρχεται στο ποσό των 6150 keuro. Στη  προκήρυξη συμμετέχουν 8 χώρες (Δανία, Γαλλία, Ελλάδα, Ιταλία, Νορβηγία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Τουρκία).

Τα έργα που θα εγκριθούν θα είναι διάρκειας 24 έως 36 μηνών.

Τη χρηματοδότηση των ελληνικών φορέων-μελών κοινοπραξιών των οποίων οι προτάσεις θα εγκριθούν, θα χρηματοδοτήσει  η Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα, Καινοτομία» (ΕΠΑνΕΚ), που αποτελεί ένα από τα πέντε τομεακά επιχειρησιακά προγράμματα του Συμφώνου Εταιρικής Σχέσης (νέο ΕΣΠΑ) για την περίοδο 2014-2020. Η συμμετοχή της ΓΓΕΤ στη προκήρυξη ανέρχεται σε 500.000,00 ευρώ (100.000 ευρώ ανά πρόταση). H δημοσίευση αυτή τελεί υπό τη προϋπόθεση της έγκρισης της Στρατηγικής Ευφυούς Εξειδίκευσης (RIS3).

Η καταληκτική  ημερομηνία για την αρχική υποβολή των προτάσεων (pre-registration for full proposal) είναι η 17η Απριλίου 2015.

Η καταληκτική  ημερομηνία για τη τελική υποβολή των προτάσεων (final submission) είναι η 17η Ιουνίου 2015.

Για περισσότερες πληροφορίες:

http://www.cofasp.eu/call_description/785

http://www.cofasp.eu/sites/cofasp.eu/files/

COFASP_Call%20Announcement_Update02162015.pdf

http://www.cofasp.eu/sites/cofasp.eu/files/

COFASP_Guidelines_Applicants_2ndCall_Update02162015.pdf


Call Text


Συνημμένα Αρχεία
2/3/2015 Guide for applicants
backεπιστροφή

Print out this page Increase font size Decrease font size GR / EN
Νέο πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα 2021-2027

Microsite Καλών Πρακτικών ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης

Guarantee Fund | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης

EquiFund

TEPIX

TEPIX

COVID-19