Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου - Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007 -2013
νέος ιστότοπος της ΕΥΔ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

Νέα και Ενδιαφέροντα
3/7/2020 - Διαδικτυακή εκδήλωση «Το ΕΣΠΑ ως εργαλείο ανάπτυξης του επιχειρείν»

Την Τρίτη 7 Ιουλίου και ώρα 15:00, διοργανώνεται από το τον ΣΕΣΜΑ (Σύνδεσμος Εταιρειών Συμβούλων Μάνατζμεντ Ελλάδος) διαδικτυακή συζήτηση (e-Συζήτηση) με θέμα «Το ΕΣΠΑ ως εργαλείο ανάπτυξης  του επιχειρείν».  Θα υπάρχουν δύο διακριτές ενότητες στην εκδήλωση.

Η πρώτη ενότητα έχει τίτλο «Από το ΕΣΠΑ 2014-2020 στο νέο ΕΣΠΑ 2021-2027: οι εμπειρίες των επιχειρήσεων, διδάγματα για το μέλλον» και θα παρουσιαστεί έρευνα που έχει υλοποιήσει ο ΣΕΣΜΑ σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που έχουν λάβει ενίσχυση στο πλαίσιο δράσεων του ΕΠΑνΕΚ 2014-2020. Θα ακολουθήσει συζήτηση σε πάνελ με την Ειδική Γραμματέα Διαχείρισης Προγραμμάτων ΕΤΠΑ, ΤΣ & ΕΚΤ κα Νίκη Δανδόλου και εκπροσώπους επιχειρήσεων που έχουν λάβει ενίσχυση στο πλαίσιο Δράσεων Επιχειρηματικότητας του ΕΠΑνΕΚ 2014-2020. Στην ίδια ενότητα, θα προβληθεί και βίντεο με απόψεις εκπροσώπων φορέων και επιχειρηματιών.

Στη δεύτερη ενότητα «Ανάπτυξη του επιχειρείν: νέο ΕΣΠΑ, Ταμείο Ανάκαμψης και η τεχνογνωσία των Συμβούλων Μάνατζμεντ» θα πραγματοποιηθεί συζήτηση μεταξύ του Υφυπουργού Επενδύσεων και Ανάπτυξης, κ. Γιάννη Τσακίρη και εκπροσώπων του ΣΕΣΜΑ.

Στην συζήτηση θα απευθύνει χαιρετισμό ο κ. Mαργαρίτης Σχοινάς, Αντιπρόεδρος Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρμόδιος για την προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής

Δηλώστε συμμετοχή εδώ

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης εδώ


backεπιστροφή

Print out this page Increase font size Decrease font size GR / EN
Νέο πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα 2021-2027

Microsite Καλών Πρακτικών ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης

Guarantee Fund | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης

EquiFund

TEPIX

TEPIX

COVID-19