Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου - Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007 -2013
Νέα και Ενδιαφέροντα
13/10/2020 - «Πέρασμα στο Φως» μια διαδραστική ψηφιακή έκθεση με τους πολιτιστικούς θησαυρούς της Αθωνικής Πολιτείας

Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα έκθεση θα λάβει χώρα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών από τις 16 έως τις 24 Οκτωβρίου 2020, όπου  θα παρουσιαστούν ψηφιακά για πρώτη φορά στο ευρύ κοινό, ανεκτίμητοι θησαυροί του Αγίου Όρους.

Θα είναι μια μοναδική ευκαιρία για τους επισκέπτες να έρθουν σε επαφή με υψηλής πολιτιστικής αξίας  κειμήλια της υπερχιλιετούς ιστορίας της ιεράς κοινότητας του Αθω και ταυτόχρονα να γνωρίσουν την πνευματικότητα και την ορθόδοξη πολιτιστική  παράδοση του Αγιου Όρους. 

Η έκθεση «Πέρασμα στο φως»,  είναι εφικτή χάρη στο έργο του Επιχειρησιακού Προγράμματος, Ανταγωνιστικότητα  Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία  (ΕΠΑνΕΚ- ΕΣΠΑ 2014-2020) «Αθωνική Ψηφιακή Κιβωτός» το οποίο υλοποιήθηκε με την συμβολή της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης - ΕΤΠΑ)  μέσω του οποίου ψηφιοποιήθηκε το πολύτιμο πολιτιστικό υλικό του Αγίου Όρους.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την έκθεση και να κλείστε τα εισιτήριά σας εδώ: https://perasmastofos.gr/

Η επίσκεψη στην έκθεση είναι δωρεάν ωστόσο θα πρέπει οι επισκέπτες να κλείσουν εισιτήρια λόγω των μέτρων COVID19, ώστε να αποφευχθεί συνωστισμός.

Πρόσκληση της εκδήλωσης

Δελτίο Τύπου


backεπιστροφή

Print out this page Increase font size Decrease font size GR / EN
ESPA-COVID-19

COVID-19

EquiFund

TEPIX

TEPIX

EU in my region | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης

Εξοικονομώ ΙΙ | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης

Ποιοτικός Εκσυγχρονισμός | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης

Perivallontikes Ypodomes | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης Δημιουργία Ολοκληρωμένων Τουριστικών Προσβάσιμων Θαλάσσιων Προορισμών | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης