Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου - Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007 -2013
νέος ιστότοπος της ΕΥΔ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

Νέα και Ενδιαφέροντα
1/3/2017 - Χρηματοδοτικά εργαλεία της Ε.Ε. για Επενδύσεις και Ανάπτυξη (Πειραιάς 1/3/17)

Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά συνδιοργανώνει με τις Περιφερειακές Ενότητες Πειραιά και Νήσων, με το Δήμο Πειραιά και με την υποστήριξη της Aντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα ενημερωτική εκδήλωση  με θέμα « Χρηματοδοτικά εργαλεία της Ε.Ε. για Επενδύσεις και Ανάπτυξη» την Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017 στις 18.00 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Β.Ε.Π.   (Καραίσκου 111, Γ΄ όροφος).

Κύριοι ομιλητές θα είναι ο Α. Περουλάκης, Αναπληρωτής Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, ο Γ. Γιακουμάκης του Ευρωπαϊκού Ταμείου Επενδύσεων και ο Ν. Σέργης, εκπρόσωπος της Ειδικής Γραμματείας ΣΔΙΤ του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης.

Ημερομηνία: 01/03/2017 - 18:00

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση για τα χρηματοδοτικά εργαλεία που παρέχει η Ευρωπαϊκή Ένωση για την υποστήριξη Δήμων, Περιφερειών, οργανισμών και επιχειρήσεων με  τη μορφή επιχορηγήσεων, δανείων και εγγυήσεων.

Δηλώσεις συμμετοχής: press@bep.gr  & fax:210 4179 495

Πρόγραμμα


backεπιστροφή

Print out this page Increase font size Decrease font size GR / EN
Νέο πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα 2021-2027

Microsite Καλών Πρακτικών ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης

Guarantee Fund | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης

EquiFund

TEPIX

TEPIX

COVID-19