Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου - Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007 -2013
νέος ιστότοπος της ΕΥΔ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

Νέα και Ενδιαφέροντα
5/5/2017 - Λάβετε μέρος στην πανευρωπαϊκή εκστρατεία επικοινωνίας «Η Ευρώπη στην περιοχή μου» #EUinMyRegion που ξεκίνησε στις 2 Μαΐου!

Πρόκειται για μια πανευρωπαϊκή εκστρατεία επικοινωνίας με στόχο οι πολίτες να ανακαλύψουν τα ευρωπαϊκά έργα που υλοποιούνται στην περιοχή τους  και  αποτελείται από τέσσερις διαφορετικές πρωτοβουλίες: 

  1. OPEN DAYS - (έργα ανοιχτά για το κοινό), 
  2. PHOTO CONTEST - (διαγωνισμός φωτογραφίας), 
  3. PROJECT HUNT - (κυνήγι έργων) και
  4. BLOG CONTEST - (διαγωνισμός ιστολογίου)

Η κ. Κορίνα Κρέτσου, Επίτροπος αρμόδια για την Περιφερειακή Πολιτική, δήλωσε: «Η πολιτική συνοχής της ΕΕ είναι ολόγυρά σας, με αποτέλεσμα καλύτερη ποιότητα ζωής στην περιοχή και στην πόλη σας. Υπάρχουν τόσα πολλά επιτυχημένα παραδείγματα και όλοι πρέπει να μιλήσουμε γι' αυτά. Όχι μόνον εμείς, στα θεσμικά όργανα της ΕΕ, αλλά και στα κράτη μέλη, στις τοπικές αρχές· όλοι εκείνοι που βρήκαν δουλειά, είχαν μια ευκαιρία κατάρτισης ή πρόσβαση σε ευρυζωνικές υπηρεσίες χάρη στην Πολιτική Συνοχής. Ας συνεργαστούμε όλοι μαζί.»

Σας προσκαλούμε να επισκεφτείτε τα έργα καθώς και να ανταλλάξετε φωτογραφίες και εμπειρίες μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.  Χιλιάδες έργα της ΕΕ θα είναι ανοιχτά για το κοινό, κυρίως κατά τον μήνα Μάιο, ενώ από τις 2 Μαΐου έως τις 14 Ιουνίου θα διοργανωθεί κυνήγι έργων, και από τις 2 Μαΐου έως τις 28 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί διαγωνισμός φωτογραφίας και διαγωνισμός ιστολογίου.

Ανακαλύψτε, παίξτε και κερδίστε ταξίδια στην Ευρώπη! 


backεπιστροφή

Print out this page Increase font size Decrease font size GR / EN
Νέο πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα 2021-2027

Microsite Καλών Πρακτικών ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης

Guarantee Fund | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης

EquiFund

TEPIX

TEPIX

COVID-19