Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου - Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007 -2013
νέος ιστότοπος της ΕΥΔ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

Νέα και Ενδιαφέροντα
27/3/2019 - Με επιτυχία συνεχίζεται ο εμπλουτισμός του Μητρώου Δομών Στήριξης της Επιχειρηματικότητας startupincubator.gov.gr

Το Μητρώο Δομών Στήριξης της Επιχειρηματικότητας (startup incubator), αποτελεί μια ολοκληρωμένη ηλεκτρονική πλατφόρμα καταγραφής των δομών υποστήριξης της  επιχειρηματικότητας της χώρας  με επίκεντρο την καινοτομία (π.χ. Θερμοκοιτίδες, Τεχνολογικά πάρκα, Εκκολαπτήρια/Incubators, Χώροι συνεργασίας/Coworking Spaces, Προγράμματα Επιτάχυνσης/Accelerators).

Ως τώρα έχουν ενταχθεί με επιτυχία 12 δομές μετά από αξιολόγηση, οι oποίες καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος αναγκών και προσφέρουν χρήσιμες υποστηρικτικές υπηρεσίες προς τις φιλοξενούμενες επιχειρήσεις και ομάδες υπό σύσταση επιχειρήσεων.

Στο Μητρώο καταγράφονται αναλυτικά στοιχεία που αφορούν στην ταυτότητα, τις υπηρεσίες και το δυναμικό των δομών και των προγραμμάτων υποστήριξης επιχειρηματικότητας που παρέχουν.  Γίνεται έτσι  μια δυναμική καταγραφή του οικοσυστήματος που υποστηρίζει ενεργά τις επιχειρήσεις στο πλαίσιο Δράσεων επιχειρηματικότητας του ΕΠΑνΕΚ (ΕΣΠΑ 2104-2020), αλλά και πέρα από αυτό.  Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να αναζητήσουν βάσει κριτηρίων, την δομή που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες τους, αλλά και να προβούν στην αξιολόγηση των δομών εφόσον έχουν προσωπική εμπειρία.

Αναμένεται και οι υπόλοιπες δομές οι οποίες έχουν πραγματοποιήσει την αυτο-απογραφή στην ηλεκτρονική πλατφόρμα, να ολοκληρώσουν την καταγραφή τους, αποστέλλοντας στην ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ φάκελο τεκμηρίωσης, έτσι ώστε το Μητρώο να αποτελέσει μια πλήρη και ολοκληρωμένη αποτύπωση των Δομών Στήριξης της Επιχειρηματικότητας.  

Δείτε εδώ τις αποφάσεις έγκρισης δομών στο Μητρώο: http://www.antagonistikotita.gr/epanek/news.asp?id=665

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το: http://startupincubator.gov.gr/


backεπιστροφή

Print out this page Increase font size Decrease font size GR / EN
Νέο πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα 2021-2027

Microsite Καλών Πρακτικών ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης

Guarantee Fund | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης

EquiFund

TEPIX

TEPIX

COVID-19