Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου - Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007 -2013
Νέα και Ενδιαφέροντα
26/11/2019 - Συμμετοχή της ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ στο EUandU - Απασχόληση και Επιχειρηματικότητα στην Ε.Ε.

Το EUandU είναι ένα διαδραστικό - ενημερωτικό  διήμερο συνέδριο που διοργανώνεται από την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, την Παρασκευή 29/11 και το Σάββατο 30/11 στη Θεσσαλονίκη (Λιμάνι Θεσσαλονίκης | Αποθήκες Γ & Δ).

Στόχος του είναι η ενημέρωση για την υποστήριξη που προσφέρει η Ε.Ε. στην νεανική επιχειρηματικότητα και στην απασχόληση.

Φιλοξενεί πληθώρα ομιλητών, επιτυχημένων επιχειρηματιών και ειδικών που θα μοιραστούν την εμπειρία τους και θα δώσουν χρήσιμες πληροφορίες, μεταξύ άλλων, για το πώς μπορεί να μετατραπεί μια ιδέα σε επιχείρηση, να συνταχθεί ένα επιτυχημένο επιχειρηματικό πλάνο και πώς μπορεί να χρηματοδοτηθεί μια νέα επιχείρηση με τη συμβολή της Ε.Ε.

Την πρώτη ημέρα του συνεδρίου θα διεξαχθεί ανοικτή συζήτηση με τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Μαργαρίτη Σχοινά.

Η ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ θα έχει παρουσία στο συνέδριο με stand όπου στελέχη θα ενημερώνουν για τις ευκαιρίες που προσφέρονται για την χρηματοδότηση των επιχειρήσεων μέσω των Δράσεων και των Χρηματοδοτικών Εργαλείων του Προγράμματος.

Την εναρκτήρια ομιλία του Συνεδρίου θα κάνει ο Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα κ. Γιώργος Μαρκοπουλιώτης.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο και για εγγραφές εδώ


backεπιστροφή

Print out this page Increase font size Decrease font size GR / EN
EquiFund

EquiFund

TEPIX

TEPIX

EU in my region | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης

Εξοικονομώ ΙΙ | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης

Ποιοτικός Εκσυγχρονισμός | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης

Δημιουργία Ολοκληρωμένων Τουριστικών Προσβάσιμων Θαλάσσιων Προορισμών | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης