Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου - Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007 -2013
Νέα και Ενδιαφέροντα
24/3/2020 - Μένουμε σπίτι - Στηρίζουμε τον πολίτη

Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους ότι από τη στιγμή του ξεσπάσματος της πανδημικής κρίσης του κορονοϊού COVID-19, η ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ σε συνεργασία με το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων και όλους τους συνεργαζόμενους φορείς καταβάλλει προσπάθεια περιορισμού της διάδοσης της νόσου. Το ταχύτερο δυνατό πήρε μέτρα τόσο για το ευρύ κοινό  όσο και για τους εργαζόμενους και συνεργάτες της Υπηρεσίας. 

Στο πλαίσιο της εντατικοποίησης των ενεργειών για τον περαιτέρω περιορισμό της εξάπλωσης του ιού, πλέον στις εγκαταστάσεις της Υπηρεσίας μας προσέρχεται μόνο εκ περιτροπής προσωπικό ασφαλείας.

Ωστόσο ενημερώνουμε ότι συνεχίζεται η  λειτουργία  της Υπηρεσίας μέσω τηλεργασίας, τηλεσυνδιασκέψεων και εκ περιτροπής φυσικής παρουσίας του προσωπικού προκειμένου οι πολίτες, οι άμεσα και έμμεσα ωφελούμενοι από το ΕΠΑνΕΚ, να έχουν τις ελάχιστες δυνατές συνέπειες από τις αναγκαίες  περιοριστικές ενέργειες για την δημόσια υγεία.

Σε κάθε περίπτωση τονίζουμε και εμείς με αίσθημα ευθύνης την ανάγκη να «μείνουμε σπίτι» για να προστατέψουμε τη δημόσια υγεία και τους οικείους μας.


backεπιστροφή

Print out this page Increase font size Decrease font size GR / EN
EquiFund

EquiFund

TEPIX

TEPIX

EU in my region | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης

Εξοικονομώ ΙΙ | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης

Ποιοτικός Εκσυγχρονισμός | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης

Δημιουργία Ολοκληρωμένων Τουριστικών Προσβάσιμων Θαλάσσιων Προορισμών | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης