Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου - Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007 -2013
νέος ιστότοπος της ΕΥΔ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

Νέα και Ενδιαφέροντα
3/6/2020 - Λειτουργία της ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ στο πλαίσιο του COVID19

Η ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ από την πρώτη στιγμή του ξεσπάσματος της πανδημικής κρίσης COVID19 ενεργοποιήθηκε κατά τον βέλτιστο τρόπο και σύμφωνα με τις σχετικές εγκυκλίους του Υπουργείου Εσωτερικών, ώστε να προστατέψει τη δημόσια υγεία χωρίς να επηρεαστεί η απόδοση του έργου της Υπηρεσίας, εφαρμόζοντας την εφαρμογή της εκ περιτροπής τηλεργασίας, την ηλεκτρονική εξυπηρέτηση του πολίτη και λαμβάνοντας διοικητικά μέτρα για την εξυπηρέτηση του (δείτε σχετ. συνημμένα). 

Με την Απόφαση της εγκυκλίου ΔΙΔΑΔ/Φ.69/116/10486) του Υπουργείου Εσωτερικών, παύει η εκ περιτροπής τηλεργασία  (πλην των στελεχών  εκείνων που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες ή λαμβάνουν άδεια ειδικού σκοπού) ενώ ήδη έχει ανακοινωθεί ότι το Γραφείο Πληροφόρησης Κοινού της ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ  δύναται να υποδεχθεί επισκέπτες κατόπιν ραντεβού (σχετ. ανακοίνωση εδώ).

Σημειώνουμε ότι  έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα προστασίας στους χώρους εργασίας της ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ και έχει χορηγηθεί και ο απαραίτητος εξοπλισμός (αντισηπτικά, προσωπίδες, κ.α.). Σε κάθε περίπτωση δε, εξακολουθεί να ισχύει η σύσταση προς τους ενδιαφερόμενους να αποφεύγουν να προσέρχονται αυτοπροσώπως εάν δεν υπάρχει η σχετική ανάγκη και να φορούν μάσκα εφόσον είναι απαραίτητη η προσέλευση.

Η Υπηρεσία μας θα συνεχίσει την άοκνη προσπάθεια για τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των πολιτών και δικαιούχων.

#μένουμε_ασφαλείς, προσηλωμένοι στην στήριξη της ελληνικής  οικονομίας 

 

 Σχετικές ανακοινώσεις:

12/3/2020 - Αναστολή της δια ζώσης εξυπηρέτησης από το Γραφείο Πληροφόρησης της ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ

16/3/2020 - Ανακοίνωση μέτρων πρόληψης μετάδοσης του κορονοϊού (COVID-19) από την ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ

24/3/2020 - Μένουμε σπίτι - Στηρίζουμε τον πολίτη

 

 


backεπιστροφή

Print out this page Increase font size Decrease font size GR / EN
Νέο πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα 2021-2027

Microsite Καλών Πρακτικών ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης

Guarantee Fund | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης

EquiFund

TEPIX

TEPIX

COVID-19