Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου - Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007 -2013
νέος ιστότοπος της ΕΥΔ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

Προσκλήσεις για φορείς - Αποφάσεις Ένταξης

Ορθή Επανάληψη Πρόσκλησης - Κατάρτιση Ανθρώπινου Δυναμικού των ΜΜΕ σε θέματα Εξωστρέφειας (κωδ. πρόσκλησης ΕΠΑΝΕΚ 02) [16/1/2015]


Ημερομηνία Έκδοσης: 23/12/2014
Πρώτη ημέρα υποβολής: 23/12/2014
Τελευταία ημέρα υποβολής: 02/03/2015 
Εκδούσα Αρχή: ΕΥΔ ΕΠΑΝΕΚ

Συνολικός Π/Υ: 12.000.000 ευρώ

Εποχορηγούμενος Π/Υ: 2.000.000 ευρώ

Η παρούσα πρόσκληση απευθύνεται σε κοινωνικούς εταίρους ή ενώσεις ή συμπράξεις φορέων του δημοσίου τομέα ή του ιδιωτικού τομέα μη κεδροσκοπικού χαρακτήρα, που σκοπό με βάση το καταστατικό σύστασής τους, έχουν τον σχεδιασμό ή/και οργάνωση ή/και υλοποίηση δράσεων κατάρτισης, εκπαίδευσης και επιμόρφωσης εργαζομένων επιχειρήσεων, καθώς και τη δυνατότητα εκτέλεσης αυτών των προγραμμάτων με ίδια μέσα, για την υποβολή προτάσεων έργων (πράξεων) στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία».

Οι Δυνητικοί Δικαιούχοι των πράξεων θα πρέπει να πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις:

  • Να αποδεικνύουν ή/και εξασφαλίσουν την απαραίτητη υποδομή για την υλοποίηση του έργου της πρόσκλησης και με σκοπό την επίτευξη της πανελλαδικής κάλυψης της παρέμβασης.
  • Να διαθέτουν βεβαίωση διαχειριστικής επάρκειας δικαιούχου ΕΣΠΑ τύπου Β ή και Γ ή πιστοποιητικό με βάση το πρότυπο ΕΛΟΤ. Στην περίπτωση ένωσης ή συμπράξεως φορέων η βεβαίωση διαχειριστικής επάρκειας αρκεί στο πρόσωπο εκείνου του φορέα που θα έχει κατά τους επί μέρους όρους της μεταξύ τους συμφωνίας την ευθύνη υλοποίησης του προγράμματος κατάρτισης. Στην περίπτωση που οι ενώσεις ή συμπράξεις φορέων επιλέξουν τη δημιουργία ανεξάρτητου νομικού προσώπου η απαίτηση διαχειριστικής επάρκειας θα πρέπει να πληρούται στο πρόσωπο αυτό.
  • Να έχουν εξασφαλίσει εγγράφως τη συμμετοχή κλαδικών ή συλλογικών φορέων εξωστρέφειας με σύμφωνο ή μνημόνιο συνεργασίας προκειμένου να επιτευχθεί η μεγαλύτερη δυνατή αποτελεσματικότητα της παρέμβασης.
  • Να έχουν υλοποιήσει ή να υλοποιούν οι ίδιοι ή ένας τουλάχιστον από τα μέλη της ένωσης, ως δικαιούχοι, συγχρηματοδοτούμενα με ίδια μέσα, προγράμματα κατάρτισης σε περισσότερες από μία περιφέρειες της χώρας, κατά την προγραμματική περίοδο 2007-2013.
  • Οι υποψήφιοι, πέραν των ανωτέρω υποχρεωτικών εγγράφων, μπορούν να υποβάλλουν και οποιοδήποτε άλλο έγγραφο τεκμηριώνει την ικανότητά τους για την υλοποίηση της παραπάνω πράξης.

Στόχος της παρούσας πρόσκλησης είναι η επιλογή Δικαιούχων οι οποίοι θα έχουν ως αντικείμενο την υλοποίηση Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων εξωστρεφούς προσανατολισμού.(Ενδεικτικά αναφέρονται τεχνικές εξαγωγών, εξαγωγικό μάρκετινγκ, προδιαγραφές σήμανσης προϊόντων).

Οι προτάσεις υποβάλλονται σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή στηνΕιδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα» στη διεύθυνση Μεσογείων 56,115 27, Αθήνα, τις ώρες 9.00-14.00 όλες τις εργάσιμες ημέρες. Οι προτάσεις είναι δυνατόν να υποβληθούν και ταχυδρομικώς, επί αποδείξει με ημερομηνία υποβολής την ημερομηνία αποστολής.

Πληροφορίες: Φλώρα Μουστακάτου, τηλ. 213-1503647, e-mail: fmoustakatou@mou.gr,
Γραφείο Πληροφόρησης ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ, τηλ. 801 11 36 300 (απο σταθερό τηλ.) καθημερινά απο 8.00 π.μ. έως 7.00 μ.μ.



Συνημμένα Αρχεία
16/1/2015 Ορθή Επανάληψη - Πρόσκληση Υποβολής Προτάσεων
16/1/2015 Συνημμένα Αρχεία Πρόσκλησης
Επιστροφή



Print out this page Increase font size Decrease font size GR / EN
Νέο πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα 2021-2027

Microsite Καλών Πρακτικών ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης

Guarantee Fund | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης

EquiFund

TEPIX

TEPIX

COVID-19