Υπουργείο Οικονομίας & ΑνάπτυξηςΥπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης
Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Τομεακών ΕΠ του ΕΤΠΑ & ΤΣ
Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία

GR / EN
Εκτυπώστε αυτή τη σελίδα Αυξήστε το μέγεθος των γραμμάτων Μειώστε το μέγεθος των γραμμάτων
Νέα και Ενδιαφέροντα
1/11/2013 - Επίσκεψη του Επιτρόπου κ. Johannes HAHN στις Περιφέρειες Ιονίων Νήσων και Ηπείρου στις 4-5 Νοεμβρίου 2013

Ο Επίτροπος κ. Johannes Hahn, αρμόδιος για την Περιφερειακή Πολιτική, πρόκειται να επισκεφθεί τις Περιφέρειες Ιονίων Νήσων και Ηπείρου, στις 4 και 5 Νοεμβρίου 2013.

Οι επισκέψεις αυτές πραγματοποιούνται στο πλαίσιο "περιοδείας" του Επιτρόπου στις 13 ελληνικές Περιφέρειες, με την οποία επιδιώκει να διασφαλίσει την αποτελεσματικότερη αξιοποίηση των πόρων των Ευρωπαϊκών Διαρθρωτικών Ταμείων – της κυριότερης πηγής δημοσίων επενδύσεων για τη χώρα ενόψει και της νέας προγραμματικής περιόδου των Ευρωπαϊκών Ταμείων 2014-2020.

Συγκεκριμένα, την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου, ο Επίτροπος θα επισκεφθεί την Κέρκυρα, πρωτεύουσα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων ενώ το πρόγραμμά του θα περιλαμβάνει, κατ' αρχήν, μια κατ' ιδίαν συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, κ. Σπυρίδωνα Σπύρου (ώρα 08.30, στα γραφεία της Περιφέρειας).

Ακολούθως, ο Επίτροπος και ο Περιφερειάρχης θα συμμετάσχουν σε ενημερωτική εκδήλωση, που οργανώνει η Αντιπροσωπεία της ΕΕ στην Ελλάδα σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, στην οποία έχουν προσκληθεί εκπρόσωποι της αρχών, της τοπικής αυτοδιοίκησης και των φορέων της Περιφέρειας (ώρα 10.00, Αμφιθέατρο της Ιονίου Ακαδημίας Κέρκυρας).

Με την ευκαιρία της επίσκεψή του στην Κέρκυρα, ο Επίτροπος συνοδευόμενος από τον Περιφερειάρχη, θα επισκεφθεί αναπτυξιακά έργα που συγχρηματοδοτούνται από τα Ευρωπαϊκά Ταμεία Συνοχής.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο κ. Hahn θα αναχωρήσει από την Κέρκυρα για τα Ιωάννινα, προκειμένου να πραγματοποιήσει αντίστοιχη επίσκεψη στην Περιφέρεια Ηπείρου.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Δευτέρας 4/11, ο Επίτροπος θα συμμετάσχει σε δείπνο εργασίας στα Ιωάννινα, όπου θα παραστούν εκπρόσωποι των αρχών, της τοπικής αυτοδιοίκησης και φορέων της Περιφέρειας Ηπείρου (ώρα 20.30, ξενοδοχείο Hotel du Lac, Ιωάννινα).

Την Τρίτη 5/11, ο κ. Hahn θα συναντηθεί με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου, κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη (ώρα 08.30) και στη συνέχεια θα κάνει δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου της Περιφέρειας (ώρα 09.00, γραφεία της Περιφέρειας Ηπείρου).

Το πρόγραμμα επίσκεψης του Επιτρόπου στα Ιωάννινα, θα ολοκληρωθεί με επισκέψεις που θα πραγματοποιήσει σε αναπτυξιακά έργα συγχρηματοδοτούμενα από τα Ευρωπαϊκά Ταμεία Συνοχής, συνοδευόμενος από τον Περιφερειάρχη Ηπείρου.

Στη διάρκεια των δύο παραπάνω επισκέψεων, ο Επίτροπος θα συνοδεύεται από τον Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της ΕΕ στην Ελλάδα, κ. Πάνο Καρβούνη, ο οποίος θα συντονίσει τη συζήτηση κατά την ενημερωτική εκδήλωση στη Κέρκυρα και στο δείπνο εργασίας στα Ιωάννινα.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Επίτροπο, κ. Hahn, μπορείτε να αναζητήσετε από την ηλεκτρονική διεύθυνση: http://ec.europa.eu/commission_2010-2014/hahn/index_en.cfm


backεπιστροφή



infoepan@mou.gr

801 11 36300

Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο Facebook Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο Linked In Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο Twitter Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο YouTube
Ημερίδα παρουσίασης και διαβούλευσης του πλαισίου στρατηγικής του ΕΠΑνΕΚ -κίνηση
Europe In My Region Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης
Ευρωπαϊκή τράπεζα Επενδύσεων
Ενίσχυση των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων των Περιφερειών στους Τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου - Υπηρεσιών με τη χρηματοδότηση των ΠΕΠ

Συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα Jeremie


Ανάπτυξη
Νέος Επενδυτικός Νόμος

Ταμείο Εγγυοδοσίας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων
ΚΠΣ 2000-2006 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ
Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ - Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών Χάρτης ιστοχώρου

Στατιστικά στοιχεία ιστοχώρου

Όροι χρήσης

Ομάδα έργου

Υπεύθυνος ιστοχώρου

Γραφείο Πληροφόρησης:
Λεωφ. Μεσογείων 56,
11527, Αθήνα
Τηλ: 801 11 36 300
Fax: 210 74 73 666 ώρες 8 πμ-7.00 μμ
Διάυγεια
Συμβατό με τις προδιαγραφές W3C WAI σε επίπεδο ΑΑ

Πιστοποιημένο από τον οργανισμό TUV

Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης – Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης