Υπουργείο Οικονομίας & ΑνάπτυξηςΥπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης
Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Τομεακών ΕΠ του ΕΤΠΑ & ΤΣ
Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία

GR / EN
Εκτυπώστε αυτή τη σελίδα Αυξήστε το μέγεθος των γραμμάτων Μειώστε το μέγεθος των γραμμάτων
Δημοσιότητα  

  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22   >

4/2/2016 - Eκδηλώσεις ενημέρωσης της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ στους Δικαιούχους του προγράμματος: "Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων" & "Εξωστρέφεια-Ανταγωνιστικότητα των Επιχειρήσεων (ΙΙ)" στις 10/2/2016 στο Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης

Η ΚEΠΑ-ΑΝΕΜ, εταίρος του Ενδιάμεσου Φορέα Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος "Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα" (ΕΠΑΝΙΙ)- ΕΦΕΠΑΕ, διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 6.00μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (Τσιμισκή 29 , 2ος όροφος, Θεσσαλονίκη) για τις επιχειρήσεις της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας που έχουν ενταχθεί στα προγράμματα:

1. «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στους τομείς Μεταποίησης-Τουρισμού-Εμπορίου-Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013»

2. «Εξωστρέφεια-Ανταγωνιστικότητα των Επιχειρήσεων (ΙΙ)» με θέμα:

«Οδηγίες για τις διαδικασίες επιτυχούς υποβολής των αιτημάτων τελικής επαλήθευσης/πιστοποίησης και των αιτημάτων τροποποίησης φυσικού και οικονομικού αντικειμένου, καθώς και των ελέγχων των έργων, για την έγκαιρη καταβολή της δημόσιας χρηματοδότησης(επιχορήγησης)».

Η ενημέρωση για το πρόγραμμα θα γίνει από τα αρμόδια στελέχη της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ.

moreπερισσότερα...

4/2/2016 - Ακύρωση της εκδήλωσης ενημέρωσης του ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ στους Δικαιούχους του προγράμματος: "Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων" & "Εξωστρέφεια-Ανταγωνιστικότητα των Επιχειρήσεων (ΙΙ)" στις 8/2/2016 στο στο Εκθεσιακό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας, Κοίλα Κοζάνης

Η ΚEΠΑ-ΑΝΕΜ, εταίρος του Ενδιάμεσου Φορέα Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος "Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα" (ΕΠΑΝΙΙ)- ΕΦΕΠΑΕ,  διοργανώνει την ενημερωτική εκδήλωση τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 6.00μ.μ. στο Εκθεσιακό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας στα Κοίλα Κοζάνης* για τις επιχειρήσεις της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας που έχουν ενταχθεί στα προγράμματα:

1. «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στους τομείς Μεταποίησης-Τουρισμού-Εμπορίου-Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013»

&

2. «Εξωστρέφεια-Ανταγωνιστικότητα των Επιχειρήσεων (ΙΙ)»

με θέμα :

«Οδηγίες για τις διαδικασίες επιτυχούς υποβολής των αιτημάτων τελικής επαλήθευσης/πιστοποίησης και των αιτημάτων τροποποίησης φυσικού και οικονομικού αντικειμένου, καθώς και των ελέγχων των έργων, για την έγκαιρη καταβολή της δημόσιας χρηματοδότησης(επιχορήγησης)».

Η ενημέρωση για το πρόγραμμα θα γίνει από τα αρμόδια στελέχη της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ.

* Σημείωση η εκδήλωση ακυρώνεται λόγω απεργιακών κινητοποιήσεων

moreπερισσότερα...

1/7/2015 - Απολογισμός Ενημερωτικής Συνάντησης της ΕΛΑΝΕΤ με ενταγμένες επιχειρήσεις σχετικά µε την παράταση του προγράµµατος «Ενίσχυση ΜΜΕ που δραστηριοποιούνται στους τοµείς Μεταποίησης, Τουρισµού, Εµπορίου & Υπηρεσιών»

Την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015 πραγµατοποιήθηκε ενηµερωτική εκδήλωση στα γραφεία του Επαγγελµατικού Επιµελητηρίου Αθηνών (ΕΕΑ), σχετικά µε την παράταση του προγράµµατος «Ενίσχυση ΜΜΕ που δραστηριοποιούνται στους τοµείς Μεταποίησης, Τουρισµού, Εµπορίου & Υπηρεσιών».

moreπερισσότερα...

23/6/2015 - Ενημερωτική Εκδήλωση στις 24/06/2015 σχετικά με την Παράταση του Προγράμματος "Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων"στα γραφεία του Επαγγελµατικού Επιµελητηρίου Αθηνών

Ο Ενδιάµεσος Φορέας ∆ιαχείρισης ∆ράσεων του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράµµατος για τις Περιφέρειες Αττικής, Βορείου και Νοτίου Αιγαίου, ΕΛΑΝΕΤ Θα πραγματοποιήσει ενημερωτική εκδήλωση την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015 και ώρα 12.00 στα γραφεία του Επαγγελµατικού Επιµελητηρίου Αθηνών (Πανεπιστηµίου 44 και Χαρ. Τρικούπη) µε θέµα:

Παράταση του Προγράµµατος «Ενίσχυση Μικροµεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τοµείς Μεταποίησης, Τουρισµού, Εµπορίου - Υπηρεσιών» (ΠΕΠ)

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενηµέρωση των ενταγµένων στο Πρόγραµµα επενδυτών οι οποίοι, προκειµένου να τους χορηγηθεί παράταση σύµφωνα µε τον τροποποιηµένο Οδηγό Εφαρµογής του Προγράµµατος, πρέπει να προβούν σε συγκεκριµένες ενέργειες.

 

moreπερισσότερα...

12/6/2015 - Ενημερωτικές Εκδηλώσεις στις 15-18/06/2015 σχετικά με την Τροποποίηση Οδηγού Προγράμματος "Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων" και την Παράταση ολοκλήρωσης ενταγμένων έργων του Προγράμματος «Ολοκληρωμένη παρέμβαση για στήριξη Γυναικείας Απασχόλησης»

Αναπτυξιακή Κρήτης, εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ διοργανώνει ενημερωτικές συναντήσεις που απευθύνονται σε επιχειρήσεις που έχουν ενταχθεί στα προγράμματα: «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων» και «Ολοκληρωμένη παρέμβαση για τη στήριξη της Γυναικείας Απασχόλησης» προκειμένου να παρέχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις παρατάσεις υλοποίησης που δόθηκαν και στα δύο προγράμματα.

Το αναλυτικό Πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

  • ΔΕΥΤΕΡΑ 15.06.2015, στις 19:00, Αίθουσα Εκδηλώσεων Επιμελητήριου Ρεθύμνης (Εμμ. Πορτάλιου 23),
  • ΤΡΙΤΗ 16.06.2015, στις 19:00, Αίθουσα Εκδηλώσεων Επιμελητήριου Ηρακλείου (Κορωναίου 9),
  • ΤΕΤΑΡΤΗ 17.06.2015, στις 19:00, Αίθουσα Εκδηλώσεων Επιμελητήριου Χανιών (Ελευθερίου Βενιζέλου 4),
  • ΠΕΜΠΤΗ 18.06.2015, στις 19:00, Αίθουσα Εκδηλώσεων Επιμελητήριου Λασιθίου (Ακτή Κουνδούρου 17 στον Αγιο Νικόλαο).
moreπερισσότερα...

8/4/2015 - Εκδήλωση ενημέρωσης για τους Δικαιούχους των Νομών της περιφέρειας Ιονίων Νήσων για τα προγράμματα, «Ενίσχυση ΜΜΕ - ΠΕΠ» και «Γυναικεία Απασχόληση – ΕΠΕΑΑ» την Τετάρτη 15 Απριλίου 2015 στην Κέρκυρα

Η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων σας προσκαλεί στην εκδήλωση ενημέρωσης που διοργανώνει για τους Δικαιούχους των προγραμμάτων :«Ενίσχυση Μ.Μ.Ε. που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης - Τουρισμού – Εμπορίου & Υπηρεσιών» και «Ολοκληρωμένη παρέμβαση για τη στήριξη της γυναικείας απασχόλησης μέσω ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας» στο πλαίσιο του Ε.Π.Ε.Α.Α.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Απριλίου 2015 και ώρα 6.30μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Κερκύρας (Αριστοτέλους 2, Κέρκυρα).

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η παροχή χρήσιμων οδηγιών και διευκρινίσεων για την ορθή υλοποίηση των έργων των Δικαιούχων και την ομαλή και χωρίς απώλειες εκταμίευση της δημόσιας χρηματοδότησης (επιχορήγησης).

moreπερισσότερα...

31/3/2015 - Ενημερωτική Εκδήλωση στις 3/4/2015, στην Τρίπολη, για τους Δικαιούχους των προγραμμάτων: «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων» και «Ολοκληρωμένη παρέμβαση για τη στήριξη της Γυναικείας Απασχόλησης»

Η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων, εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ, διοργανώνει την Παρασκευή 03 Απριλίου 2015 και ώρα 6.30μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας (25ης Μαρτίου και Πανός 21, Τρίπολη), ημερίδα για τους δικαιούχους των προγραμμάτων "Ενίσχυση ΜμΕ" και "Ολοκληρωμένη παρέμβαση για τη στήριξη της γυναικείας απασχόλησης μέσω ενίσχυσης της επιειρηματικότητας".

moreπερισσότερα...

23/3/2015 - Απολογισμός Ενημερωτικών Συναντήσεων της ΑΕΔΕΠ με ενταγμένες επιχειρήσεις στα προγράμματα: "Ενίσχυση ΜμΕ" & "Ολοκληρωμένη παρέμβαση για τη στήριξη της Γυναικείας απασχόλησης "

Πραγματοποιήθηκε στο χρονικό διάστημα 16 Φεβρουαρίου 2015 έως 20 Φεβρουαρίου 2015 ο κύκλος εκδηλώσεων που διοργανώθηκαν στη Θεσσαλία από την Αναπτυξιακή Εταιρεία Διαχειρίσεως Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων (Α.Ε.Δ.Ε.Π.) Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος, Εταίρο του Ε.Φ.Ε.Π.Α.Ε. με  σκοπό την ενημέρωση των επενδυτών επί θεμάτων υλοποίησης επενδυτικών σχεδίων των Προγραμμάτων «Ενίσχυση Μ.Μ.Ε. που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης - Τουρισμού – Εμπορίου & Υπηρεσιών» και «Ολοκληρωμένη παρέμβαση για τη στήριξη της γυναικείας απασχόλησης μέσω ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας». 

moreπερισσότερα...

23/3/2015 - Απολογισμός Ημερίδας στα Ιωάννινα για τους δικαιούχους των προγραμμάτων "Ενίσχυση ΜμΕ" και "Ολοκληρωμένη παρέμβαση για τη στήριξη της Γυναικείας απασχόλησης μέσω ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας"

Μεγάλο το ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε και αυξημένη η συμμετοχή του κοινού στην ημερίδα που διοργάνωσε η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Ιωαννίνων, τη Δευτέρα 16/3/2015 και αφορούσε στην ενημέρωση για τις δράσεις στήριξης της επιχειρηματικότητας.

moreπερισσότερα...

20/3/2015 - Ενημερωτική Εκδήλωση στις 20/03/2015, στην Πάτρα για τους Δικαιούχους των προγραμμάτων: «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων» και «Ολοκληρωμένη παρέμβαση για τη στήριξη της Γυναικείας Απασχόλησης»

Η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων διοργανώνει εκδήλωση ενημέρωσης για τους Δικαιούχους των προγραμμάτων : «Ενίσχυση Μ.Μ.Ε. που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης - Τουρισμού – Εμπορίου & Υπηρεσιών» και «Ολοκληρωμένη παρέμβαση για τη στήριξη της γυναικείας απασχόλησης μέσω ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας» στο πλαίσιο του Ε.Π.Ε.Α.Α.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015 και ώρα 6.00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αχαΐας (Μιχαλακοπούλου 58, Πάτρα).

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η παροχή χρήσιμων οδηγιών και διευκρινίσεων για την ορθή υλοποίηση των έργων των Δικαιούχων και την ομαλή και χωρίς απώλειες εκταμίευση της δημόσιας χρηματοδότησης (επιχορήγησης).

moreπερισσότερα...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22   >infoepan@mou.gr

801 11 36300

Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο Facebook Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο Linked In Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο Twitter Το ΕΠΑΝ ΙΙ στο YouTube
Ημερίδα παρουσίασης και διαβούλευσης του πλαισίου στρατηγικής του ΕΠΑνΕΚ -κίνηση
Europe In My Region Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης
Ευρωπαϊκή τράπεζα Επενδύσεων
Ενίσχυση των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων των Περιφερειών στους Τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου - Υπηρεσιών με τη χρηματοδότηση των ΠΕΠ

Συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα Jeremie


Ανάπτυξη
Νέος Επενδυτικός Νόμος

Ταμείο Εγγυοδοσίας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων
ΚΠΣ 2000-2006 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ
Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ - Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών Χάρτης ιστοχώρου

Στατιστικά στοιχεία ιστοχώρου

Όροι χρήσης

Ομάδα έργου

Υπεύθυνος ιστοχώρου

Γραφείο Πληροφόρησης:
Λεωφ. Μεσογείων 56,
11527, Αθήνα
Τηλ: 801 11 36 300
Fax: 210 74 73 666 ώρες 8 πμ-7.00 μμ
Διάυγεια
Συμβατό με τις προδιαγραφές W3C WAI σε επίπεδο ΑΑ

Πιστοποιημένο από τον οργανισμό TUV

Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης – Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης